Rolling Advertisement for Jobs

S.No. Advertisement Application Advt. Download Last Date
1 Advertisement for the different posts Apply Advt. Till the seasts are not filled.
2 Advertisement for the post of “Diploma Trainee” Apply Advt.
3 Registration are open for Skill Development Training Program. Apply Advt.
4 Application are invited for Various Professional Courses. Apply Advt.
5 Advt. for Project Job Trainee Apply Advt.
6 APPLICATION ARE INVITED FOR SELECTION OF PROJECT JOB TRAINEE Apply Advt.
7 Recruitment Advertisement Apply Advt.
8 Scholarship Programme Notice Apply Advt.

∗ Now You can pay fees online via Paytm. To pay CLICK HERE.

Note: Applications received will be scrutinized Last Friday of every month and shortlisted candidates will be called for interview or written test.

Contact: HRD
Phone No: 09458697850,09458697851
Email id:hrd.aiimsd@gmail.com
Office Meeting Hours:10:00 AM- 5:00 PM


  1. Ques 1. How can I learn about open positions at AIIMSD?
    Ans-Contact human resources Department to enquire about your interest in applying for their open positions or you may log in to our website and check the career section where the details of all current vacancies is available. You may send mail at hrd.aiimsd@gmail.com

  2. Ques2. Training& Development:
    Ans-AIIMSD give Initial training to faculties&Training Staff before they are entrusted with the teaching/training responsibilities.

  3. Ques3. Remuneration
    Ans-Remuneration shall commensurate with qualification & experience and shall not be limiting factor for deserving candidates.

  4. Ques 4. Qualifications
    Ans-12th, Graduate & Post Graduate in any discipline from a recognised University/college.

  5. Ques5. Experience
    Ans-Fresher can also apply.

  6. Ques 6. How do I apply for a position that you have advertised?
    Ans- You may send your resume via emailhrd.aiimsd@gmail.comor by filling the on-line application form available on the web site.

  7. Ques 7. What happens after I submit my resume online?
    Ans- Once the resume is received in the Human Resource Department, the resume shortlisting processisstarted.

  8. Ques 8. Do you hire people as part time employees?
    Ans - Yes, we also recruit people on Part-Time basis(as and when required)

  9. Ques 9. How does the recruitment process work when I apply for a specific job?
    Ans- After receiving your resume via post/mail/fax, shortlisting is done on the basis of required qualification, experience etcThen after written test is conducted (if applicable for the vacant position) of the shortlisted candidate followed by presentation along with HR interview. All the information of the above process is given to the candidate via e mail or sms or telephonically.

  10. Ques 10. How will I know if I am selected to participate in the interview process?
    Ans- The HR department will send the information of shortlisting to the shortlisted candidates via email and SMS.

  11. Ques 11. What does the recruitment procedure consist of?
    Ans- In general the Recruitment Process consist of Written Test followed by Demonstration lecture and personal Interview in case of Academic Positions and Power Point presentation and Personal Interview for Non Academic positions.

  12. Ques 12. Will I receive an acknowledgement receipt of my application to fill a vacancy?
    Ans- Yes, when you will send the resume at hrd.aiimsd@gmail.com, you will get the delivery acknowledgment.

  13. Ques 13. What if later I want to be relocated to another AIIMSD Centre?
    Ans - Yes, you may request the concerned head for the transfer and according to the need at the centre and approval of your concerned head, you may be transferred to any existing or upcoming centres of AIIMSD.

  14. Ques 14. Does AIIMSD offer a new hire orientation program?
    Ans- Yes, the orientation program is usually scheduled at Kasganj (Head office). The duration of the orientation programme depends upon the profile that the new incumbent will be responsible for.

  15. Ques15.Howlong are applications kept?
    Ans: 3 Months, after 3 months a candidate is required to submit a fresh candidature.

  16. Ques 16. Can I send a job description/reference to someone I know who may be interested?
    Ans: Yes

  17. Ques 17. Can I attach letters of reference to my application?
    Ans: Yes, (Along with contact numbers of the references)

  18. Ques 18. Can I send my application via fax or mail?
    Ans: Yes, following are the details:hrd.aiimsd@gmail.com

  19. Ques19. Application Processing fees?
    Ans: 250/-pay online through Net Banking, Debit/Credit Card,Paytm,Phone Pay or may also deposit cash directly in the Bank Account.

  20. Ques 20. Study Material fees for Written Exam.?
    Ans: 150/- (Depends on the Candidates)

  21. Ques 21. Last date of the application.?
    Ans. Applications are invited throughout the year. Applications received will be scrutinized on last Friday of every month. Candidates with relevant qualification and experience shortlisted & will be called for interview /counselling or written test.

  22. Ques.22.Age Limit?
    Ans.18-35 Year. Age relaxation for SC/ST/OBC & Woman Candidates as per Govt. Rules.